House of Sanders historie, vision og mission

House of Sander A/S er en gammel handelsvirksomhed fra 1989. I tidernes morgen producerede vi selv vores varer på egen fabrik i Danmark, men tiderne er skiftet, og nu køber vi størstedelen af vores varer hjem fra forskellige producenter i hele verden, som vi sælger videre på det professionelle markedet i Skandinavien og Europa.
Det betyder, at du hos House of Sander får adgang til et komplet sortiment af borde, stole og brugskunst uanset størrelse af din virksomhed.

Udover vores primære aktivitet som består af indkøb og videresalg af boligmøbler, boligtilbehør, skind og brugskunst, har vi hos House of Sander et bredt netværk af produktionssamarbejdspartnere. Det betyder at vores kunder har muligheden for at designe deres egne varer efter ønske, og købe direkte til eget lager.
Hos House of Sander gør vi alt for, at fremstille og sælge de varer som vores kunder ønsker, og deres kunder efterspørger. Det betyder også, at vi fornyer vores varesortiment flere gange om året, for altid at være med på de nyeste trends og tendenser. Gennem de seneste år har vi bevæget os fra lavpris produkter, til at arbejde med højere kvalitet og bedre materialer. Dette gør vi for at imødekomme ønsker fra vores kunder og slutforbrugeren. Det er vigtigt for os, altid at garantere vores kunder god service og den bedst mulige kvalitet til prisen. Alle vores produkter er stærke på funktionalitet, kvalitet og design.    

                             - Dette kalder vi overkommelig luksus

                             - Så hvis du kan li’ vores design, vil du elske vores priser!

Vi adskiller os fra markedet, idet vi selv importerer, designer og får produceret produkter via vores samarbejdspartnere. Det sætter størstedelen af vores kunder stor pris på, da vi kan imødekomme selv de mest unikke krav og ønsker. Vores producenter giver os en konkret sikkerhed i vores supplychain og sikrer vores kunder markante fordele i forhold til skarpe priser, kvalitetssikkerhed og leverancehastighed. Preform tager socialt ansvar meget alvorligt. Det er vigtigt for os, at alle vores leverandører udviser social ansvarlighed både overfor miljøet og deres ansatte samt, at alle vores produkter er produceret på forsvarlig vis.

Hos House of Sander lagerfører vi størstedelen af vores sortiment hvilket gør, at vi kan garantere vores kunder hurtig levering samt leveringssikkerhed i topklasse.Det betyder også at vi kan levere til butikker, caféer, restauranter og hoteller direkte fra lager. Her kan vi i samarbejde lave en komplet løsning til din forretning alt efter om det er indretning af showroom eller din restaurant.  
Skulle der forekomme en reklamation har House of Sander ligeledes et stort lager af reservedele, som garanterer hurtig behandling af ethvert problem der måtte opstå.

Vi er et ungt team, som arbejder hårdt på, altid at have tilfredse og glade kunder! Dette gør vi ved at ligge stor vægt på vores personlige relationer til alle vores kunder. Hos House of Sander findes der ingen store eller små kunder, men kun samarbejdspartnere.

På vores adresse i Horsens, finder i vores showroom og fotostudie. Her er vores kunder altid velkomne til, at komme på besøg til en kop kaffe, og gå på opdagelse efter nye og spændene produkter. Vi hos House of Sander har også vores eget ” in-house” fotostudie, hvor vi har mulighed for at lave special marketingsmateriale til vores kunder efter forespørgsel.

 

Dropshipping – internetvirksomheder

Hos House of Sander vil vi gerne gøre os selv mere attraktive i et konkurrencepræget marked. Derfor tilbyder vi også dropshipping til vores internetkunder.
Alle nye internetkunder har mulighed for frit at vælge X antal produkter fra vores varekatalog, de kan forhandle på deres webshop. Kunden forpligter sig på ingen måde til, at købe større varepartier hjem, og undgår derfor, at binde likviditet i et varelager. Dette er med til, at gøre vores kunder mere konkurrencedygtige i et presset online marked. House of Sander varetager lagerbeholdning, det eneste du skal gøre er, at have en aftale med en fragtmand og sende label igennem til os, når du lægger en ordre.

Vi har store erfaringer med disse dropshipping kunder, og er derfor altid klar på et nyt samarbejde.

 

Triple A creditworthiness