Naturskind

Preform har et stort udvalg af natur lammeskind, New Zealand lammeskind, Tibetansk lammeskind
Eksklusive kaninskind og tæpper fra Preform
Unikke gedeskind til dekoration af hjemmet
 

 

Imiteret faux lammeskind fra Preform
Sædeskind og lammeskindshynder fra Preform
Lækre bløde lammeskindspuder fra Preform
 

 

Der findes et hav af anvendelsesmuligheder med naturskind, som på mange måder kan være med til at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, både i dagligstuen, i spisestuen, på restauranter eller caféer.

Hos Preform er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg med naturskind i forskellige former, farver og størrelser. Vi ved nemlig, at de fleste naturskind vil passe fremragende ind i indretningen i mange forskellige sammenhænge.

Eksempelvis kan vores lammeskind, der blandt andet stammer fra New Zealand og Tibet, anvendes som siddeunderlag og ryglænsovertræk på mange forskellige spisestole, hvilket både giver et flot udtryk og en dejlig varme og siddekomfort.

Vi forhandler også kaninskind og gedeskind, men vil du hellere indrette med imiteret skind, kan du også finde det i vores store udvalg med skind. Mange af vores naturskind fås i mere eller mindre ren form, så du selv kan styre, hvordan og hvor de skal lægges og bruges. Men vi kan også tilbyde puder i naturskind. Uanset hvad du leder efter, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top, og at du får et naturskind, der er moderne og holdbart.

Vil du gerne være forhandler af vores produkter såsom naturskind, er det også muligt – klik her for at se mere.